Oskar Linnros på Liseberg!:)

Tjäna! Förlåt för min dåliga uppdatering:( men igår så var jag iaf på Oskar Linnros på Liseberg! Jag tycker han är as bra och har lyssnat på hans låtar långt innan igår och så, och han var riktigt bra igår! Verkligen! På hans födelsedag också, det var ju typ bäst när han sköng Från och med du, Genom Eld och typ 25! Men han ägde verkligen, när han sjöng dom låtarna jag skrev precis så var det as bra stämining, eller det var det hela tiden, men så liksom sjöng liksom typ alla med och klappa och så. As go stämning! Men varf iaf på Liseberg men Moa, Amanda och Evelina, och så träffade vi Tilde, Elise och Elin och massa andra tjejer där och så!
Och först när vi kom åkte vi lite, eller två saker, Flumeride och Colorado!:) Sen så åt vi på Burger King. Sen så gick vi till stora scenen då, där han skulle uppträda!:) Sen så kom Amandas pappa och hämtade oss när vi skulle åka hem! Jätte snällt!:)

Hade jätte kul igår! Ha det så bra nu! Och har inte så många planer inför idag men ikväll är det iaf fotbolls träning! Kul!:)


Kommentarer
Postat av: Julia ^^

fin blogg! :)

2011-08-27 @ 22:08:11
URL: http://vackrare.webblogg.se/
Postat av: Sofie Schilcher Ulwencreutz

fin blogg! :)

2011-09-06 @ 18:12:35
URL: http://blacknightmare.blogg.se/
Postat av: malin

fin blogg !:)

2011-09-13 @ 15:41:31
URL: http://ttwinsouls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0