Oskar Linnros på Liseberg!:)

Tjäna! Förlåt för min dåliga uppdatering:( men igår så var jag iaf på Oskar Linnros på Liseberg! Jag tycker han är as bra och har lyssnat på hans låtar långt innan igår och så, och han var riktigt bra igår! Verkligen! På hans födelsedag också, det var ju typ bäst när han sköng Från och med du, Genom Eld och typ 25! Men han ägde verkligen, när han sjöng dom låtarna jag skrev precis så var det as bra stämining, eller det var det hela tiden, men så liksom sjöng liksom typ alla med och klappa och så. As go stämning! Men varf iaf på Liseberg men Moa, Amanda och Evelina, och så träffade vi Tilde, Elise och Elin och massa andra tjejer där och så!
Och först när vi kom åkte vi lite, eller två saker, Flumeride och Colorado!:) Sen så åt vi på Burger King. Sen så gick vi till stora scenen då, där han skulle uppträda!:) Sen så kom Amandas pappa och hämtade oss när vi skulle åka hem! Jätte snällt!:)

Hade jätte kul igår! Ha det så bra nu! Och har inte så många planer inför idag men ikväll är det iaf fotbolls träning! Kul!:)


Hej!:)

Yo!

Vad det regnar va? Crazy, nej men det regnar verkligen jätte mycket nu här! Men jag var ju med Emma en liten stund förut, kul! Men vi kunde inte vara med varandra så mycket för att hon int ekunde innan och jag skulle sedan äta. Men det var i alla fall kul när vi var med varandra en liten stund, först möttes vi sen gick vi bara hem till mig och prata och så!:)

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt, kanske bara sitta med datorn lite!:) Ha det bra! Puss!:)

Vet inte vad jag ska lägga in för bild så det får bli en från tjejkvällen hos Desireé i onsdags!:) Men jag tog den från Julia men jag vet inte om det ´kanske var Amanda som tog den men förlåt iaf Julia och Amanda att jag tog den! Men ja hoppas ni inte bryr er, men på bilden är oaf jätte söta Moa och Julia!:)


Litet inlägg!:)

Hej! Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag! Men iaf, är på bra humör! Men har inte träffat Emma en, det  var massa och sånt, men tror att jag ska träffa henne ganska snart!:) Ni får ha det så bra! Puss!:)

Golf!

Hej! Förlåt att jag inte har bloggar idag! Men har iaf spelat golf idag, eller vi slog först några bollar, sen så puttade vi, körde en liten tävling där under putten! Och allt det var kul! Det kanske inte gick så jätte bra för mig i dag men fick iväg några bra bollar iaf!:) Jag vara där med mamma, Vendela, mormor och morfar!:) Sen så Lunchade vi och så tog jag och jag och Vendela tog varsitt gott eller vad man säger också!:) Och nu är jag hemma då, eller har vart hemma ett litet tag! Och jag ska vara med Emma om en timma typ!:) Det ska bli kul!:) Är också på bra humör! Var det igår kväll och är det nu med och så, kul! Haha! Ha det bra!:) Puss!:)

13 Augusti 2011!:)

Hej! Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag! Igår kväll så kom ju Moa och hennes brsocha och mamma hit, och Hanna och hennes mamma hit! Vi åt middag och myste och så! Hade kul!:) Och körde pantgömme typ en gång!! Hahahaha! Va ett tag sen, haha var skit kul. Hahaha det var lite på skoj!;)

Och idag så mår jag väl lite jobbigt, eller ah halsen är lite jobbig och så. Känner mig lite tung i huvudet och så! Men har iaf vart vid havet en stund jag och min familj, och Moas mamma Helen, och och Moas brscha Simon! Jag badade en liten stund ganska i början, sen så lästa jag min tidning och åt och så. Mysigt!:) Sen så kom vi hem typ halv fyra kanske! Och vi kanske kom dit tjugo över halv tolv - halv ett kanske! Nu så sitter jag hemma och är typ bara inne på datan och gör inte så mycket!:) Mamma och Vendela ska nog och hyra vidoe sen så då kommer det säkert någon bra film till mig!:) För ska vila mig och så nu så att min hals och sånt blir bättre!:)

Ha det bra! Puss!:)

Tyvärr ingen bild komemr upp nu! Förlåt!:)

Fredagen den 12 augusti

Hej! Förlåt att jag inte har bloggat förens nu, jag hoppas ni förstår att jag bara inte orkade!:P

Men har iaf inga planer nu, förutom att måla naglarna, har faktigst redan börjat på två... Men ikväll kommer iaf Moa och dom hit på middag, mys! Kanske gör nått med mamma idag eller med nån kompis!

Och solen skiner ju idag! Thats so great isn't it?

Ha en bra dag! Puss!:)

En liten dagen outfit. Bara ett par shorts från Zara tror jag, rätt gamla tror jag? Nej jag vet inte. Och en tröja H&M!:)


Och här har ni två bilder på mitt ansikte. Haha nej men två bilder på min facelook då.


Och detta är då det nagellacket som jag ska börja/har börjat måla naglarna med!:)


Vänner

Hej! Gör inte så mycket nu... Ska nog se på ubåts film med pappa och Vendela sen, mamma är på restuarnag och så men det ska iaf bli kul!:) Gillar spännande filmer också!:)

Okej har typ ingentingeting att skriva nu men såg att Vänner är på tv så ska kolla på det nu! Ha det så bra! Puss!:)


Om nu och om igår!:)

Hej! Kom precis hem från Isak, var där med han, Amanda, Hanna, och Tilde, såg på scräckis, och innan var jag, Hanna och Amanda snabbt på Kvantum för att köpa lite gott! Men vi kunde ju inte vara där så länge så vi kunde inte se klart filmen för vi skulle hem och äta middag. Men jaja det var kul iaf!:)

Igår då, fört så kom alla tjejerna till Desses hus vid halv åtta. Det var typ nästan alla tjejer från min gamla klass och så var Desses kompis Fanny där, as kul var det! Så pratade vi och åt godis och så, sen så gick vi ner till havet och dit kom också Erik, Oscar och Lukas, och så badade Desse och Fanny, haha. Kunde inte bada för min hosta och hals och så, men vet inte om jag hade gjort det endå!;) Sen gick vi tillbaka och så gick killarna hem och så gick vi in och så pratade vi och hade kul och åt godis och sånt osv! Sen så typ åkte jag hem vid tolv! Amanda åkte också med mig!:) Dom sov över var då Desse, Julia, Moa och Fanny tror jag! Fanny sov där inne tror jag och dom andra sov i tält!:)

Det var iaf en jätte kul kväll igår! Tack tjejer för kvällen!:)

Fanny, Moa och Amanda!


Så himla fin utsikt verkligen!


Också väldigt fin utsikt!:)


Fanny och Desse badar haha!:)


Julia, Moa och Desse!:)


Hahaha hej ödlan som kommer upp i bilden... Haha Amanda skulle ta kort och jag trodde inte hon skulle ta kort på Fanny så jag ba tänkte att jag hoppar fram och kör en min haha. TYp förstörde hela bilden haha tur att jag inte förstörde där hennes ansikte var haha, och alltså jätte kul att träffa nya personer! Fanny träffade jag igår första gången och hon var as söt och snäll och rolig! En jätte kul tjej!:)

Och förlåt Julle att jag tog den från din blogg! Hoppas att det inte gör något! Och så var det väl Amanda som tog den så för till dig också! Eller jag tror det var så iaf, jaja haha!:)


Ha det bra! Puss!:)

Mobilinlägg!

Tjena! Var jätte kul igår! Men berättar mer om det senare! Nu så har jag precis ätit lunch!:) Och ska vara med några kompisar idag tror jag! Halsen är helt okej!:) Ha det bra, puss!:)

Vilken kändis är jag lik?

Okej förlåt Amanda jag vet att jag härmar dig nu men haha hoppas du inte bryr dig!:)

Gjorde också denna ''Vilken kändis är jag lik?'' när jag var med Moa, Emma, Hanna, och Amanda hos Moa, kommer ni ihåg, haha. Och då fick jag som svar att jag var en blandning mellan Heidi Klum och Julinne Hough, och så stog det lite saker innan och efter det!:) Och haha ja jag vet inte riktigt haha, vad tycker ni? Haha... Men jag visste faktigst inte vem Julianne Hough var men jaja haha.

Julianne Hough! Google bild.


Heidi Klum! Också Google bild!:)



Hej på er!

Hej! Förlåt att jag inte har bloggat idag! Men iaf, min hals är jätte jobbig. Har ont i den och hostar typ hela tiden. Så jag mamma och Vendela åkte till kvantum och köpte tidning (till mig och Vendela iaf) och hosttabletter till mig i apoteket iofsig. Och lite mer saker på Kvantum och så, men jag satt i bilen båda gångerna haha jaja iaf. Men nu då så sitter jag här med min VeckoRevyn och har bara börjat bläddra några sidor!:)

Ikväll så ska jag tälta med Julia, Desse, Hanna, Amanda, Anna, Moa, och Emma!:) Ska bli jätte kul!:) Men jag vet inte om jag ska sova över, kanske inte får för halsen... Men jaja det ska bli jätte kul endå!:)

Ha det bra! Puss!:)

VeckoRevyn!:)

Snart:Film!:)

Hej! Asså förlåt att jag inte har bloggar mer idag en inlägget vid tolv. Jag har hostat hela dagen och har ont i halsen och känner mig lite hängig och tung och ont i huvudet... Så har typ inte gjort någonting idag. Bara vanliga saker liksom. Och det var ju första fotbolls träningen idag också, men kunde ju inte gå för min hals onda, och jag fick inte heller. Så det var ju tråkigt! Nu så ska jag nog se på en film med mamma och Vendela. Ha det bra! Puss!:)

9 augusti

Hej bloggen! Fick lite feber i går kväll också och gick och la mig med feber men fick en värktablett innan lite innan jag gick och la mig! Nu bar jag inte feber, hade det inte tidigare i morse heller, men min hosta. Har en väldig hosta och jag hostar typ hela tiden. Åh... Så ska nog bara vild mig idag, får se. Hoppas ni får en bra dag! Puss!:)

Inspiration



Bilder tagna från weheartit.com!:)

Stan

Hello there, waths up? Med mig är det bra iaf! Förlåt att jag inte har bloggat på ett tag!
Men vad har jag gjort idag då, jo jag har varit i stan, med Anna, Amanda, Emma och Moa! Det var jätte kul!:)(Och Hanna, krya på dig!) Vi lunchade, tittade i affärer, shoppade lite, osv! Jätte mysigt!:) Såg BabySeniorita på bussen också.:)

Köpte nästa ingenting för utom mat, dricka och två godis bitar. Det endå jag köpte var ett nagellack för 10 kronor... Men tvekade för att det var så himla dyrt...! Haha nej men ah det var ju ett ganska bra pris också så det fick bli det!:)

Nu så har jag ätit för en ganska lång stund sen faktigst, haha. Och nu är jag bara inne på datan och chillar!:)

Och igår då! Jätte kul hos Emma, såg en film och spelade sedan ett litet spel en liten stund!:) Kom hem runt halv elva, men när jag gick hade jag nästan lite feber men ville gå endå, och sen när jag kom hem hade jag lite mer och under när jag gick och la mig så hade jag lite mindre men hade ju lite feber en del av natten iaf, men det gick typ bort på morgonen som tur var!:)

Ha det så bra! Puss!:)

Hade inte direkt någon passande bild så det får bli en bild på havet från när jag var nere med min familj!:)

hej

Hej. Förlåt att jag inte bloggade mer igår och idag. Hade inte tid eller lust typ haha. Men idag så har jag varit med mamma och Vendela på en häst affär först... Haha Vendela ville kolla och så köpte hon en ganska liten grej... Haha asså klarar inte av att vara där för länge... LIKSOM KAN VI SNÄLLA GÅ UT NUUUU!? Hehe... Nej men typ så.;)

Sen åt vi mc donaaaaalds. Gött. Sen hanlade mamma mat och jag och syrran åt Mcflurry ballerina kladdkaka. haha bra kompromiss.;) Nej men ah. Sen så åkte vi hem. När vi kom hem så gick jag ut med Smilla, min hund, och nu efter en stund så sitter jag här inne på datan. Känner mig faktigst liite dålig. Eller typ ingenting men jaja det blir väl bra!:) Men ikväll så ska jag iaf hem till Emma på film kväll! Mysigt! Jag, Emma, Hanna, och Amanda blir det!:)

Nu så ska jag vara inne på datan en liten stund! Puss!

Här kommer en google bild på ballerina kladdkaka. Inte för att den såg ut så när jag fick den, men jaja.:)

Makin Omelette

Följde inte med mamma till Frölunda Torg! Hon skulle göra lite ärenden och jag orkar inte, haha. Plus att det blev lite för lite tid, vi ska nämligen till Hanna och dom typ fyra - fem, för att fira att morfar fyller år och så! Sen så ska vi alla ut på restuarang!:)

Så nu gör jag omelett. Haha får se hur detta blir! Nej, haha, jag hoppas att det går bra!:)
Sen när det är klart så ska jag sätta mig och äta det fram för tvn och sätta på nått Despan(Desperate Houswives) avsnitt!:)

Hade inte direkt någon passande bild så det får bli denna, från google, på tjejerna i Despan!:)

Igår kväll och idag!:)

Hej och godmorgon!(Lite snet men jaja!;)) igår så var det jätte kul! Först så var jag nere vid havet med Amanda, Hanna, och Moa!:) Träffades där runt sju!:) Sen så blev det lite kallt så vi gick hem till Moa. Efter sen stund hos Moa kom också Emma! Och sen efter en ganska lång stund så gick Hanna, och aå var det bara vi andra kvar, då spelade vi ett spel som var kul! Hade iaf jätte kul igår!:) sen så runt kvart i - 10 i elva så cyklade jag, Emma och Amanda hem! Det var jätt emörkt ibland så tur att Emma satte på sin lampa, haha!:) Kom iaf hem runt tio - kvart över elva kanske!:) Gick upp runt 20 över tio - halv elva idag. Har ätit Kollat på tv, ätit frukost, och klätt på mig!:) Tror att jag följer med mamma till Frölunda Torg lite senare!:) Ha en bra dag! Puss!:)

Förlåt för dålig uppdatering!

Hej! Förlåt! Vet inte varför jag inte har bloggat, eller jo det vet jag väl, har inte haft tid, ork eller lust. Förlåt!
Kan berätta lite snabbt om igår! Igår så åkte jag mamma och Vendela till havet och träffade Moa och hennes mamma och hennes brosha, och så åt vi och badade och sola och jag läste lite i en tidning och så!:) Jossans mamma kom också och satt med våra mamma och prata och så. Och jag och pappa och Vendela var och tog ett kvällsdopp dagen innan, eller inte så sent men jaja!:) Och då så tappaed jag Vendelas cyklop och så hittade vi den inte, och igår då så hittade vi den!:) Haha as bra och kul ju! Haha. Det var iaf kul där!:)
Sen på kvällen så åt vi middag och så hemma hos Moa och dom, och så kom också våra familjers kompisars bara mamman, och så var inte heller min och Moas pappa med på middagen jaja. Men det var iaf också mysigt och kul!:)
Idag så har jag bara varit med mamma och Vendela och fikat/lunchat på ett ställe på Linne gatan, det var jätte gott och mysigt!:) Nu så är jag hemma och ikväll så ska jag ner till havet med några tjejer, kul!:)
Puss!:)
Här kommer lite bilder från dom senaste dagarna!:) (Kanske även nån från nån dag jag har bloggat lite!:))


Hej!

Hej! Förut så var jag på Cafe Tintin och lunchade/fikade med mamma, syster och mormor och morfar!:) Det var kul! Sen så åkte vi till video affären, lämnade några filmer och hyrde några filmer, jag, mamma och Vendela!:) Om en stund så ska jag träffa Emma! Kul!

Ha det så bra! Puss!:)

Hade inte direkt någon passande bild så det får bli denna på fina Justin från Weheartit!:)


Tintin

Hej, bloggar sen! Är på Tintin nu! Puss!

Havet!:) Nu Desperate Houswives!:)

Hej! Förlåt att jag inte bloggade mer förut förena nu, men har iaf vart nere vid hovås bodarna elle Evas man säger och tatt en cola och så med familjen, sen så åt vi middag vid havet. Haha pappa hade typ inte sagt vad vi skulle eller nått så det var väl lite kul! Badade också! Det var jätte skönt och varmt i vattnet, bar aganska mycket tång ibland men jaja! Nu så ska jag iaf sätt spå nått/några avsnitt avDespan(Desperate Houswives). Det är vrrkligen min favorit serie i hela världen! Älskar det! Men sätter på nåtts/några ganska avsnitt nu, som jag typ redan har sett men jaja, haha det är ganska kul endå! Puss!:)

Lite gott!

Hej! Skrev ju förut att jag satt och åt Nerds med syrran ute på baksida altanen. Efter en stund så åt vi också detta.

Haha okej det ser typ inte alls gott ut! Hahaha. Aja, det var gott iaf!:)

 


Andra augusti

Hej och godmorgon! Vaknade runt tio över tio och kollade på tv, seven heaven yeah.;) Nej men typ. Jag har bara ätit frukost och fixat mig lite idag. Men jag har inga planer för idag. Sitter nu ute med syrran och äter lite Nerds. Gott! Haha.

Känner mig lite dålig faktigst idag... Men ska iaf försöka göra många inlägg idag!:)

Puss!:)

Haha google bild. Men det ser typ ut så! Haha.

Har varit ute och joggat med Amanda!:)

Hej! Träffade Amamda förut vid åtta ungefär och så gick vi ut och joggade! Väldigt skönt! Eller kanske inte jätte skönt att springa haha jo men det var skönt! När vi stannade kändes mina ben typ helt skakiga. Och vi satte oss på en bänk och ja ba aaaaj mina ben typ haha. Nej men det var skönt! Och så Nääs jag kom hem så duschade jag och nu så kollar jag på Real houswifes of Beverly Hills!:) Vi hörs imon! Puss!:)

Bilder från när vi var ute med båten!

Ja, här kommer också några bilder från när vi var ute med båten!:D


Söta Moa!:)




 


Träffat Amanda!:)

Hej! Kom hem för 40 minuter sedan - en halv timma tror jag! Vi åt och pratade och hade det jätte mysigt!:)
Och jag skrev ju att det skulle komma lite bilder så här kommer dom!

Här är jag idag!

Det jag har på mig på bilderna ovanför är:

Tröjja - BikBok

Shorts - GinaTricot (Har suttit på några nitar där bak, men det kanske inte syns på bilderna!)

Skor - Converse

Väska - Åh glömt av... Kan kolla upp det om någon undrar! Fast det var längesedan jag köpte den.

Hade också med mig min jeans jacka från SOLO/Acne.


Söta Amanda!:)


Haha god mat!:)

Vi hörs!:)


Godmorgon!

Hellu! Igår var det faktigst ganska kul haha! Nej men as bra väder och allt.:) Men jag bloggade ju inte mer nör jag kom hem... Hehe förlåt! Men idag så vaknade jag typ kvart över elva och jag kunde verkligen inte prata. Jag ba ö...ööööhhh. OkE kan inte beskirva det direkt haha men jaja. Nu mår jag iaf lite bättre och har duschat och ätit!:) Lite senare så ska jag träffa Amanda och äta lunch på Bernaps! Mysigt och trääääävligt! Ha det så bra nu! Puss! Och det kommer bilder oxh roliga inlägg sen!!

RSS 2.0