Mobilinlägg - I bilen!:)

Hej! Förlåt att jag inte bloggade mer igår! Men nu så sitter jag iaf i bilen på väg till Skara Sommarland med familjen! Det ska bli kul! Men kommer nog inte uppdatera så mycket idag! Men kanske bloggar senare när jag kommer hem!:) Puss!:)

Tjejkväll igår kväll!:)

Hej! Förlåt att jag inte bloggade mer igår och att jag inte har bloggat idag!
Men igår så var ju Julia och Moa och dom här! Det var jätte kul! Julia och dom kom ju tidigare och då så satt vi bar aoch prata osv, jätte mysigt. Sen så kom Moa och dom också, och efter en liten stund då så gick jag och Moa och Julia och köpte pizza och godis och dricka. Gott! Så hade dom våra syskon dukat på baksidan, mysigt, så åt vi där och så. Och så satt vi där och pratade och hade kul! Jätte mysigt!

Sen så under kvällen pratade vi, skrattade vi, var inne på datan, och tog en liten promenad, och tog kort. Haha, det var iaf en jätte mysig och kul tjejkväll. Klockan 20 över ett eller nått så kom mina och Moas föräldrar hem. Och då åkte Moa och dom hem. Jag och Julia och vi somnade väl typ 15 i - 2 eller nått.:)
Sen imorse åt vi frukost och så, sen så blev Julia och dom hämtade, och så åkte jag och min familj ner till havet där vi mötte upp Moa och deras familj så åkte vi ut med deras båt!

Så stannade vi på en ö och var där typ hela dagen, jätte kul. Och sedan efter ett litet tag så kom också två till föräldrar som ah dom känner mest men vi också känner lite. Och så åt vi, solade vi, badade vi, osv. Jätte mysigt!

Nu sitter jag i soffan. Gott! Har inga mer planer för dagen/kvällen!:)

Har iallafall haft det jätte bra uner den tiden jag inte har bloggat!:)

Några bilder från igår med Moa och Julia och dom!:)


Puss!:)
 


Stan!:)

Hej! Förlåt att jag inte har bloggat idag, det bara blev så typ.

Men har iaf varit i stan med mamma och Vendela. Vi åt också med mormor och morfar på Le Pain Francais. Gott!
Jag fick med mig en vår/sommar/höst ''jacka'' typ. Jag gillar den! Men inget mer blev det för mig idag... Men det var iaf kul på stan!:)

Halv fem kommer Julia och hennes syrra hit! Och sen så kommer Moa och hennes lillebror hit till mig och Vendela och så köper vi pizza och så! Kul! Julia och hennes syrra ska sova här också!:)

Här kommer två bilder från dagen!:)

Så gott!:)





Moa!:)

Hej! Kom hem för en kvart sen - tjugo minuter sedan eller nått! Mamma släppte ju av mig vid Moa vid halv fem - kvart i fem. Och så var det ju meningen att mamma och Vendela skulle komma dit lite sneare när Moas mamma hade slutat jobbet. Men så slutade Moas mamma lite senare idag och resten av hennes familj var också bortabdå osv så det blev inte så. Istället så skulle mamma köpa sushi, så hon köpte till mig och Moa och släppte av det så åt vi det hos henne, och hade kul!:) Hade det jätte kul och mysigt. Nu så kankse jag ska se på tv eller en film om en stund! Puss!:)

Tidsinställt inlägg!

Såg filmen En blomma i Afrikas öken igår eller iförrigår eller nått.
Det är en sann historia och en tjej som handlar hennes liv.

Filmen var bra, men också väldigt hemsk. Jag tycker endå att den var värd att se!


Den hanldar om att hon blir uppväxt i Somalia och sedan kommer till London och blir upptäckt som modell. Vill ju inte berätta för mycket men ah.;)

 

 


Amanda!:)

Hej! Det var jätte kul att träffa Amanda! Vi gick typ bara runt, eller vi gick ner till havet och satte oss där en stund och pratade! Mysigt!:)

Sen så skulle hon bort så jag kom hem typ 20 över två eller nått. Då efter en liten stund år jag lunch. Och nu sitter jag här framför datorn! Wiho.;)

Senare så ska jag och mamma och Vendela till Moa och dom och äta pizza, tror bara att Moa och hennes mamma är hemma. Det skall bli mysigt! Tror mamma släpper av mig där lite tidigare, typ halv fem eller nått!:)

Här så får ni bara en bild från dagen!:)

Litet inlägg!

Hej! Tänkte bara lägga in ett snabbt inlägg! Ska snart träffa Amanda! Kul! Hörs senare, puss!:)

Havet

Hej! Förlåt för den dåliga uppdateringen man har varit på stranden hela dagen!
Med min familj och mormor och morfar, åkte väl runt 11 - halv tolv, och kom hem för kanske 40 minuter sedan.
Har badat, solat, ätit, läst tidningar och typ läst en halv sida i en bok jag har börjat med lite. Haha.

Har iaf haft det jätte mysigt! Klockan sex tror jag att Viktor och dom kommer på middag och så. Viktor och dom är alltså min familjs kompisar.:)

Kram.

Här har ni en bild från dagen. Haha värsta tråkig bild också typ.

Varit med Moa i stan!:)

Hej! Förlåt! Jag bloggade inte mer igår, och bloggar idag först nu. Förlåt!
Men jag kan berätta vad jag har gjort!

Igår var vi ju där osv, jätte mysigt. Sen idag så har jag vart med Moa! Vi var i stan!:)
Hade jätte kul. Vi kollade i affärer och köpte lite. Och så åt vi lucnh på Mc Donald's i nordstan, och fikaded lite senare på Le Pain Francais. Jätte gott båda!

Har iaf haft en jätte mysig dag med Moa! Kom hem runt halv sex kanske, och vi åkte in runt ett tror jag!:) Ska äta middag runt sju tror jag, och just nu gör jag inte så mycket!

Ha det bra! Puss!:)

Här har ni ett par bilder från dagen!:)


Söta och fina du Moa!:) 


Ipad inlägg

Hej! Förlåt att Jagger inte har bloggat. Men iaf så har jag varit på Ikea, ochbganska snart så ska jag med min familj och pappas brosha till farfar!:) Kommer nog nått mobilinlöggg från där!:) Vi ses, puss!:)

Casanova

Hej!
Har ätit lite mackor och inte gjort så mycket sedan det förra inlägget, om ni undrar haha.
Men idag klockan nio kommer Casanova, älskar den filmen så det blir att se på den då!:)



Åh Heath Ledger i love you. Kan inte fatta att du inte finns med oss...:(




Mysig söndag

Hej, förlåt att jag inte har bloggat idag, har inte haft tid och när jag hade lite tid, inte lust.:P
Men har iaf haft en jätte mysig söndag!
Kl halv ett eller något så åkte jag, mamma och Vendela in till stan och mötte upp mormor och morfar på Cafe Vanilj, så lunchade vi och så, mysigt, sen gick vi runt lite och så, sen så gick jag, mamma och Vendela på bio.
Vi såg Briedsmaides, och den var faktigst riktigt bra!:)

Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske äta lite snart! Puss!

En bild från dagen haha. Åh det var så gott!

Norge

Det som har hänt i Norge är verkligen fruktansvärt.. Flera hundra person har mist någon nära.
Och detta har hänt i vårat grann land. Mardrömmen blev verkligen verklighet...

Tycket att alla ska tänka lite på detta. Norge har mitt medlidande...<3


Just nu

Hej! Vilket oväder det plötsligt kom? Lite läskigt? Nej. Jag är inte rädd för sånt, iaf inte om jag är inne...

Ville bara göra en liten uppdate iaf så ja.

Jag just nu, eller för inte så jätte länge sedan iaf!


Den sista bilden är en skämt bild för er som inte fattade det.:)

Förlåt för dålig uppdatering.

Hej! Förlåt så jätte mycket att jag inte uppdaterade igår, och att jag först nu uppdaterar idag!

Kan berätta om igår:
På dagen så gjorde jag inte så jätte mycket, gjorde lite grejer och åt med mamma och Vendela på Burger King, eller vi köpte med oss mat, och sen tog jag och Vendela en glass på triumf. Sen på kvällen var det blev det Gothia Discot igen!:) Med Moa, Emma, och Evelina! Jag och min familj hämtade upp Emma och så körde Eve och Moas famlij tillsammans tror jag. Min, Moas och Eves famlij åt middag och så sålänga vi var på discot!

Men iaf så var vi där runt sju, och så känner min pappa några där osv han kunde fixa igår så vi fick komma in utan att stå i kö! Det var lite skönt!:) Sen så dansade vi och hade kul och så, sen kvart i tolv - tolv åkte vi hem. Så så vi kom dit!Kom hem 15 över tolv - halv ett igår. Hade en jätte kul kväll!

Sen idag då så vaknade jag kl typ kvart över elva, skönt att sova ut lite! Och då åkte jag och mamma och Vendela till cafe Tintin och åt där. Åt brunch buffe. Sen till Hemmakväll, sen till Ica Kvantum, sen hem!

Och ja, nu sitter jag här! Haha. Okej, det kommer nog komma ganska många inlägg idag! Ha det så bra, puss!

Ps. Krya på dig Amanda!♥



Dinner soon

Hejsan! Nu  så väntar jag till att middagen snart är klar, farfar är här också!:)

Men uppdaterar kanske mer senare, ni får ha det så bra nu!

Puss!

Haha okej, hade ingen passande bild, så det får bli denna som jag tog när jag och resten av min familj var på den lilla ''semestern''.

Godmorgon!

Hej och godmorgon! Förlåt att jag inte uppdaterade något mer igår, kände att jag inte orkade det! Och hade kanske inte så jätte mycket tid heller.. Jaja.

Det var iaf kul igår i stan med Emma, så himla kul stämning är det i stan när det är Gothia. Jag älskar det! TYp vid heden och så. As kul ju!

Puss.

Haha en bild från igår i stan.

Gothia

Hej!! Åh herregud vad kul det var igår!
Först då var jag ute och  jogga/sprang med mamma och Vendela, sen hem, sen kolla på nör mitt lag spelade match, sen hem, fixa mig, och så till Gothia Discot!! Wihoo!! Jag blev hämtad av Moa och hennes mamma Helen ungefär fem över halv sex, och där i satt också Amanda! Så körde hon in oss och så mötte vi upp Anna, Ulrika, Evelina, Malin och Hedvig! Så stog vi i kön och så kom vi in och så dansade vi och hade det as kul! Tack för kvällen tjejer!!:D Sen kom Annas pappa och hämtade hon, Hedvig och Ulrika, och så hämtade min mamma mig, Amanda, Moa och Evelina! Kom hem ungefär 20 i tolv. Vi åkte hem ungefär 10-15 över elva. Alla var helt slut!:P

Hade iaf en as kul dag och kväll!

Nu idag så måste jag göra mig lite mer iordning för ska möta Emma ganska snart och så åker vi in till stan! Kul! Jag måste gå nu! Puss!


Snabbt inlägg!

Hej! Ville bra göra ett snabbt inlägg och säga att det nog inte blir någon mer uppdatering idag. Ska kubaner åka och kolla på när några i mitt lag spelr match osså, med mamma och kanske syrran. Sen så ska jag hem sen så ska jag till Gsnaothia Discot med några kompisar! Kommer bli skit kul!;)

Min dag

Hej! Och godmorgon! Så hör ser min dag ut idag., först så ska jga mamma och Vendela ut och springa! Sen så ska jag kolla på nör mitt lag spelar match, sen så ikväll är det Gothia Discot med några tjejer! Ska bli så himla kul!:)

Träffat Emma, nu film!

Hej! Träffade Emma runt halv nio och kom hem runt halv tio, det var jätte kul! Hon hade vart i Frankrike också så det var riktigt kul att ses! Nu ser jag på film med mamma och syrran. Ska återgå till filmen nu!;) Vi hörs imon! Puss!:)

Lite humor

Haha okej är det bara jag som tycker att detta är lite kul?












Från Weheartit haha..







Vad ska stå här, kommer inte på något...

Hej! Gästerna gick ugeför vid tre - halv fyra eller något? Haha har ingen aning. Men det var iaf kul när alla var här!:)

Nu så har jag pratat med massa och så, men åker inte till invigningen ikväll!:( Vet inte hur jag ska få tag i biljett osv. Men jag taggar till Gothia Discot imon! Wiiiiiiihoooo!
Hahaha! Kommer bli så himla kul!! :D

Vi hörs när vi hörs, puss!

Jag, Amanda och Anna förra året när vi skulle på Gothia Discot!:D

18e juli 2011

Godmorgon! Tänkte göra rett litet inlägg om jag inte hinner göra något innan mormor och morfar och Hanna och dom kommer på släktkalas! Vendela fyllde ju år igår. Så dom kommer halv ett då!:) Sen så är mina planer för idag, ringa några och bestämma lite grejer, och så är det ju invigningen ikväll! Jag får se om jag går, men jag tror det!:)

127 timmar

Heej, förlåt för denna riktigt dåliga uppdateringen idag (Har inte detta blivit en dålig vana att börja varje inlägg såhär?) men jag hoppas att ni förstår! Vi kom iaf hem från Hard Rock för kanske en halv timma - 40 minuter sedan, och påvägen hem köpte vi också lite godis och hyrde några filmer!

Det var iaf jätte gott och kul på Hard Rock Cafe, jag och Vendela beställde in såna hära baota desserter i slutet, och pappa en lite mindre, men mamma sa till hon att Vendela fyllde år, så när dom kom ut med efterrätterna så var det en sån dära eld grej i Vendelas glass(Eld grej? Haha..), och så sjöng ungefär hela Hard Rock Ja må hon Leva, hahaha. Så kul!

Nu är vi iaf hemma, och vi ska snart kolla på film tror jag, tror att det blir 127 timmar. Filmen alltså!;)

Men fick också en kommentar att jag skulle uppdatera mer, så nu, nu kör vi!
Imon eller idag så börjar ju också Gothia veckan!! Ska bli så grymt kul! Är så taggad! Jag ska inte spela med mitt lag, men ska kolla nån/några match/matcher med dom, och så är det ju också hela stämningen, invigningen och discona! Haha jag är lite taggad!:)

Lite bilder från kvällen!



Sis b-day

Hej, förlåt att jag inte har bloggat idag men idag är det min syster Vendelas dag!!



Grattis fin fina syster, älskar dig så himla mycket.. Du är världens bästa syster!!<3
Ikväll så ska jag och min familj ut och äta och bowla på Hard Rock Cafe! Kul, världens godaste mat också.. Haha.

Lägger ut bilder sen.

Puss puss puss!

Snabbt inlägg

Hej! Kollar på Beachelorette nu men nu är det pause så måste skynda mig!! Gud är så himla spänd också tror att det är final.. Eller ah det är nog det. Haha. Men iaf, så har jag fixat mig lite men shit nu börjar det!!!!!!!!!!


Hehe.. I'm back! Ska fixa mig i pauserna som kommer nu, men har redan fixat mig lite, vi ska namligen bort ikväll.

Webb kamera foto, för en 15-30 minuter sedan kanske?




Lördag 16 juli

Nämen hej på er!! Är ni trötta? Pigga? Glada? Ledsna? Okej... Med mig är det iag jätte bra! Solen skiner också, gr8! Ska försöka dra ut Amanda på enn jogging tur, men hon har precis tränat i 2 timmar så detta blir nog svårt. Får se! Pusselipuss!:)

Outfit + springa!

Hej! Ska snart ut och springa.. Skönt! Har ju knappt rört på mig på hela sommarlovet haha. Jaja whatevs!

Här kommer iaf några snabba bilder från min outfit idag, puss!:)



Tshirt - Zara

Shorts - Zara

Scarf - Raglady

Jeans jacka - Solo, Acne.

+ Convers  och armband till det!


Egg and Milk

Hej! Kom hem från Egg and Milk för typ en kvart sen tjugo minuter sedan! Var där och åt med mamma, syster, mormor och morfar.

Det var kul, och gott! Nu så gör jag inte så mycket, ikväll så blir det nog hemma gjord sushi. Gott. Puss!

Ps. kommer bilder sen!



Google bild!


Fredag 15 juli

Hej hej! Och godmorgon! Vaknade runt tio idag tror jag, men iaf så idag vet jag inte vad jag ska göra. Men det blir iaf en bra dsg idag, det vet jag!:) Nu ska jag fortsätta att kolla på 7th Heaven, det är allt bra det programmet!;) Puss!:)

Hemma

Hello! Kom hem från middagen för kanske, 20-30 minuter sedan kanske, eller jag vet inte!:) Men det var iaf kul hos dom!:) Snart ska jag nog börja fixa mig inför natten. Är rätt trött idag. Men imon, kommer bli as bra uppdatering hoppas jag, ska försöka!:) Så kika in imon tack, puss!:)

Skit kul dag!

Hej alla! Förlåt att jag inte har uppdaterat. Men har inte hunnit, har haft det as kul idag med Anna, Hanna och Amanda! :D

Det började med att vi träffades ungefär halv ett vid kiosken vid billdalsbadet, förutom jag och Amanda som hade haft lite mer följe. Och så gick/cyklade vi till billdalsbadet och så badade vi i lite regn, fast det var bara mysigt. Haha åååh älskar er!<3 Hade as kul verkligen! Och det var ju nästan bara vi där vid billdalsbadet också, as kul! Sen så gick vi hem till Amanda, så gick Hanna efter en halvtimma kanske? Så var vi där, var inne på datan och chillade och så. Sen gick jag Anna och Amanda till tempo och köpte glass och jag tror att alla köpte tuggimin också? Haha skit i. Sen åkte vi alla hem. Och halv sex så ska jag och min familj åka till våra kompisar och äta middag där.

Ha det så bra!<3



Åh så fina vänner jag har! Jag älskar er!<3


Träffat Amanda!<3

Hej! Träffade Amanda för kanske lite mer en en timma sedan, och kom hem för kanske 30-40 minuter sedan! Det var jätte kul!! Åh hade mycket att prata om, och har saknat henne jätte mycket!<3 Och så fick jag en jätte fin present av henne! Åh hon är så snäll! Tack Amanda!:)<3 Har ätit klart middagen för kanske 5-10 minuter sedan. Men vi hörs! Puss! Ps. Bloggar från ipaden, och det är då därför ingen/inga bil/bilder!

My look today

Hej! Kom hem från kungsmässan för typ en timma sen tror jag. Hittade lite nödvändiga saker. Och en söt topp! :) Och så lunchade vi osv, det var kul!:) Och skönt att vi kom iväg rätt tidigt idag också!

Senare ska jag ju vara med Amanda, men nu ska jag bara slappa och ta det lugnt!

Och här kommer min outfit för idag!
Haha, sorry för konstig bild! Men jaja.;)


Ha det!


Mobilblogg-13 juli

Hej alla! Förlåt att jag inte bloggade mer igår... Men jaja. Nu så är jag iaf på väg till kungsmässan med Vendela och mamma! Lägger in dagens outfit och sånt senare. Och sen när jag kommer hem så ska jag träffa Amanda en stund!!:D Hon kommer hem idag! Åh har saknat henne!<3 Vi hörs, puss!:)

I'm home

Hej! I'm so sorryyyyyyyyy. Dålig uppdatering men kom igen det är sommarlov! KOm hem för nån timma sedan och har bara varit inne på datan och slappat sen jag kom hem!

Har iaf haft riktigt kul med min familj.♥ Vi red, bada och massa annat. Kommer kanske bilder idag/imon.. Alltså fatta vilken känsla när man rider nästan på sanden vid havet (Fick inte rida på sanden för man kunde typ inte göra det under några månader på året..) och liksom bara kolla ut där.. Sjukt.

Men nu känns det bara som att allting är så himla bra, har liksom massa framför mig nu. Stanna tiden. Det är liksom bara uderbart.. Bara att några ska komma hem osv men ja.♥

Får se vad jag gör idag, PUSS.


På väg

Hej! Sitter i bilen nu, och tänkte bara köra en snabb uppdatering!;) Iaf, vädret ser ju bra ut så det blir säkert bra! Vi har åkt i typ 40 minuter tror jag!:) Måste gå nu, vi hörs! Puss!

Hemma!

Hej! Vi kom hem för en halvtimme sedan eller nått, det var kul hos Hanna och dom! Men ska snart småpacka lite för imon så åker jag och min familj iväg till ett ställe och ska bo där en natt, jag vet att det inte är så länge men vi ska göra lite roliga saker osv så det blir nog kul! Bloggar lite mobil/ipad inlägg under den tiden! Ha det så bra, puss!:)

Här ska det stå något va?

Tjäääna.
Har vart och hållt på lite och nu så åt jag luch för kanske en halvtimma sedan. Senare ikväll så åker vi hem till Hanna och dom på middag! Nu ska jag snart hoppa in dushen! Skönt!

Got to go! Kisses!

Okej var bara tvungen att lägga in dom hära bilderna från wehaertit. Men fick stoppa däär för annars hade jag kunnat spara och lägga in hur många som helst. Men ta mig dit!!!

It's a sunny sunday

Hej hej! Åå godmorgon! Sitter ute nu på altanen och håller på med ipaden, åt frukost här ute med min familj för inte sp länge sedan!:) Snart ska vi åka iväg och göra lite saker! Ha en bra söndag!!/Isabel

Mobajlblogg

Hajj, sitter och chillar nu i soffan gött. Men saknar många vänner som är utomlands/borta... Kom hem.;) Nu börjar ullen på tv pussar!:)

Beachelorette

Hola amigos, whatzup??
Själv har jag för en stund sen kollat klart på Beachelorette, asså det är sjukt hur bra det programmet är. Jag och mamma har verkligen suttit bänkad och kollat på det, haha..
Och så hade min underbara mamma köpt ben and jerry's så jag åt ganska mycket av en sån under programmet. As gött!

Brukar köra på Chocolate fudge, men idag tog jag den här, as god den med! Haha.



Ska äta middag ganska snart tror jag. Ha det bra nu!

9 juli 2011

Gooooooodmorgon läsare!!

Okej, förlåt för den otroligt doliga uppdateringen, men han verkligen inte igår.. Iaf, det var jätte kul hos Julle igår! :D Haha, jag och Julle hade typ våra ''depp'' och ''pepp'' talk... Hahaha! Det var iaf kul.
Och nu så sitter väl julia och andrea på planet till Italien, eller så är dom framme! Ååh! Dom kommer ha det så himla kul! :)

Vakande runt kvart över tio idag, har zerooo planer för dagen, får se hur det blir!

Puss puss!

Älskar det här ''ordspåket'', så himla sant och bra!


Kungsmässan

Hej! Förlåt för denna dåliga update.... Men jag har iaf idag vakt på kungsmässan med mamma och Vendela, jag köpte ett par shorts, ett linne, och linne och shorts sätt som var pjamas, och ett par mjukis byxor. Oså fikade vi osv, mysigt mysigt! Sen så åkte vi hem, och jag skulle igentligen ut och springa, och springa förbi NSA och Moa och några andra svenskar tror jag? Men det värkar som att vädret inte var på min sida? Neeeee, jag var tvungen att skippa det!:/ Men ikväll så ska jag, mamma och Vendela hem till Julia och dom.:) Tror att våra pappor är på Marstrand, så det blir en liten ''tjejekväll''.:) Ha det så bra, och jag vet inte hur man lägger in bilder från iPaden så....:(:(:(:(:(:((:(:((:(:(:(:((:(:(:((: okej. Hejdå

Mobilblogg!

Hej förlåt att jag inte uppdaterat! Men aja är iaf hos Moa nu!:D Kollar film också, och Hanna blev precis hämtad! Puss!

Sjunde i sjunde

Hello! Ska snart åka och fika så måsta fixa mig lite snart, sen så åker jag till Emmas stall, ska bli kul, och jag ska träffa Emma där såklart.. Haha..

Men måste kila nu, ha det braaaaaa!

Bild på Emma och jag på skolavslutningen! :)


Hemma!

Hej jag är hemma! Eller vart hemma ett ganska bra tag, men det var iaf kul på Mikado, hur gott som helst. Men så glömde jag ta kort på maten med mobilen, men känns lite konstigt att ta kort på maten med sin mobil innan man ska äta... Haha. Jaja, får se om det kommer mer inlägg idag, annars så blir det imon! Ha det bra!! Kramisar!/Isabel.

HAIR INSPIRATION



Weheartit

Min dag

Hej på er! Vart nere vid havet ett tag, kom hem för kanske 40 minuter sedan? Iaf, sticker snart till restaurangen Mikado, en japansk restaurang som jag har vart på under typ hela mitt liv! Men iaf, vi åker kanske om en timma eller något.. Ha det så bra, och kika in under kvällen, det kommer komma inlägg! :)


Weheartit, jo det skulle inte sitta helt fel nu!

Wednesday

Hej, och godmorgon, eller ominte godmorgon, mvakande inte heller nu, har vart vaken ett bra tag! Idag ska jag kanske vara med Emma en stund! Kul! Sen ikväll så ska jag på restaurang. Åh jag är verkligen inte avundsjuk på Amanda som är i Mallorca nu! Not! Åh vill också!!.. Puss på er!

Är med och tävlar!

Om att bli veckans blogg hos Alexandra! Känner inte henne, men hon verkar som en snäll och go tjej! Vill du också vara med? Gå då in på den här länken http://hejsanalexs.blogg.se/2011/july/veckans-blogg.html#comment. Håller tummarna!;)

Outfit

Hej! Träffade Amanda i en stund för en stund sen, åh vilket jobbigt farväl det blev! Haha... Men vi ses om en vecka, aj löv ju!;)

Men nu så måste jag gå! Vi skulle ju som sagt på en liten middag, här kommer min outfit!


Vilken dålig mobilbild! Men jaja, iaf, svart lång klänning från H&M, och och beige tröja från ginatricot.



Ha det bra! :)

Three Pics

Här kommer tre bilder från när vi var ute på havet, gick ju inte att lägga ut förra gången..


5 juli 2011

Hejsan, vaknade med toppen humör imorse! Allt var liksom bra! Förutom att Amanda åker till Mallorca imon, tidigt tidigt, okej, är glad för hennes skull också! Men blir så tråkigt efter ett tag! Men vet att hon kommer att få det hur kul som helst där!

Iaf, blir att träffa Amanda senare! Sen senare ikväll tror jag att min familj skulle en sabbis hem till nån på middag eller nått! :)

Hur som helst så ska det bli en bra dag, för det har jag bestämt, och det är inställningen som gör det!:D

Bild på jag och manda förra året! :)


4th of july

Okej, vet inte riktigt vad jag ska skriva men förlåt! Iaf, haft middag här och dom gick för ca 20 min sen. Det var kul, men orkar inte skriva om dagen, men kanske gör ett inläggnpå datan sen eller så gör jag det imon! Men imon ska jag va med Amanda! Eller jag måste va med henne!! Puss/I. Och grattis USA på er nationaldag!;)

Mobilinlägg-Förlåt

Hej, jo sorry för denna uppdatering som suger!! Inget funkar typ heller? Jaja är på väg till stan eller är i stan, skriver sen! Puss.:)

Vart ute på havet

Hej! Kom innanför dörren för kanske tjugo minuter sedan, var ju ute på havet med min familj och våra kompias, på deras båt! Va kul och härligt, asså svensk sommar är ju as go! Men okej, när man ligger i havet ibland så är det riktigt kallt ibland! Men sen brukar det ju alltid bli bätte!:) Iaf, vi stannade på en ö, och åt där osv. Gött.
Nu ska jag kolla på nån film på tv:n senare, eller typ klockan nio tror jag.

Här kommer lite bilder, jag lovade ju er! ;)

 

OKEJ, varför går det inte att lägga upp bilder!? Okej, okej, okej, orkar intee. Hahaha, lägger upp bilderna när det funkar!!

Xoxo


INSPIRATION

Yo, sitter nog nu på båten, eller snart iaf, lovar att det kommer bilder sen också!

Men nu kommer det lite inspiration!


Weheartit


3 Juli

Godmorgoon!
Gick upp typ halv elva-elva och har ätit och duschat.
Kl typ tre ska vi ut med våran familjs kompisars båt! Har typ inte åkt båt på as länge känns det som, så det blir nog kul!

Hoppas ni får en fin söndag, gud man glömmer verkligen av vilken dag det är på sommarlovet? Haha gött!



Softar

Hello there! Ligger och gottar mig nu, ska kanske läsa lite på boken Asyl snart, det är fortsättningen till Gömda som jag läste i spanien, den var as bra men hemsk! Men imon ska jag verkligen försöka med roliga och mycket inlägg! Godnatt and sleepwell.:)

Jag är med och tävlar om att bli veckans blogg!

Japp, jag tävlar om att bli veckansblogg hos Sarah Tjulander! :D Sjukt kul!:)
Har följt hennes blogg ett tag nu, och hon verkar som en härlig tjej!

Vill ni också ha chansen att bli veckans blogg hos henne? Isf, gå in här och följ instruktionerna!
http://sarahtjulander.myshowroom.se/liten-tavling-3/#comment

Lycka till! Även jag hoppas på att jag vinner!;)

Hemma

Tjena mittbena, allt bra?

Själv så var jag ju som sagt och gjorde detta med bollkalle grejen, var där i ca en och en halv timma eller nått, körde bara första halvleken, så pappa tog min sista halvlek för vi ska ha middag här så jag var tvungen att följa med hem för att hinna. Gästerna kommer snart, och min pappa är lite snabbare att göra sig iordning asså jag ville hinna duscha osv haha om ni undrar!

Men dom kommer snart, har kollat lite på beachelorette också, herregud vad är det med Frank? Man ba va? Men tyckte endå det var bra!! Chris och Roberto är ju bättre..!! Haha fattar ni? Haha..

Har inte lagt ut så många bilder på mig? Men här kommer iaf en från när jag var i Spanien för några månadersedan, åh långtar tillbaka!!


Bonjour à vous

Nämen hej!! Godmorgon alla glada! Eller, klockan är över ett men jaja. Vaknade inte nu, men har inte orkat köra på nån uppdatering!:P Iaf, snart ska jag iväg och vara fotbolls kalle för mitt lag. Sen åker jag kanske och köper en glass eller nått, får se vart dan tar mig!;) Haha, iaf, ha en super bra lördag. C y!

Mobilinlägg-Hanna gick precis

Hej! Hanna blev hämtad för några minuter sedan, vi spelade badminton jag, Hanna och syrran, och sedan kollade på film, sen blev det lite Dirty Dancibg, har ju sett den hur många gånger som helst men den är endå tycker jag en av världens bästa filmer. Åh han är snygg, och hon är också söt, vill va henne i filmen åh! Sen såg vi lite på filmen Så olika tror jag den heter. Haha aja men nu sitter jag här och ska väl snart fixa mig. Hörs imon! Sov gott!;)

FLIPPED

Såg ju på en film igår, och filmen hette FLIPPED, och åh gud vad söt filmen var! Riktigt gullig, är typ kär i filmen!

Och det var typ två huvudroller, och killen som var ena huvudrollen var så himla söt!! Åh herregud, haha, i filmen iaf! :)


                                        Riktigt gullig film, värd att se!



       Åh han var så himla söt! Okej, där kanske det inte riktigt syns, men i filmen! 

Underbara väder

Hello! Sorry för sån dålig uppdatering, men vill inte göra ett inlägg med bara lite text, så tråkigt, och har inte fixat det med mobil bloggning än, går bara in på internet från vad det nu är.

Jaja, idag så blev det tyvärr ingen ansiktsbehandling..
Kände att jag inte ville vara inne när det var så fint väder! Så vi åt lunch ute i stället!:)

Träffade sedan Amanda en stund, mötte henne vid tjugo i ett, så träffade vi också Martin, Victor och Jacob, så pratade vi en stund med dom, sen gick jag och A och köpte glass, sen ner till havet och sola och lyssnade lite på musik. Mysigt! Kom hem för kanske en kvart sen, och snart kommer Hanna hit också, vi ska äta osv.:)


Bilder från dagen! :)






Fin fina Amanda!

It's a beautiful friday

Goooooooodmorgon! Hur är det med er? Med mig är det bara bra! Fint väder och allt det där också! Ska iaf börja min eller jag tror att jag och mamma snart ska åka till hennes salong spå ska jag få en ansiktsbehandling, det behöver jag verkligen..! Sen ska jag nog va med nån kompis! Jätte jätte tråkigt inlägg verkligen, men just det, tusen tack för alla fina kommentarer osv! Fortsätt så guys!;) Kram

RSS 2.0