New York!

Asså åh! Amanda åker till New York imorgon/inatt! Så avundsjuk är jag! Men såklart jätte kul för henne! Men kommer att sakna henne jätte mycket!!<3 Jag var i New York för några års sen och det var verkligen jätte bra! Älskar den staden! Har nog inga bilder från New York på denna datorn men kanske på pappas tror jag!:D Kan lägga ut några bilder nån gång om ni hade tyckt att det var kul!:D Och en väldigt rolig och konstig grej är att Amanda åkte typ exakt samma datum som jag gjorde för tre års sen eller när det var och ska bo på samma hotell som vi gjorde! Jätte konstigt ju! Haha!;) Men coolt!;):) Men det hade vart väldigt kul att åka dit nu!:D
Men ah, Amanda, ha jätte kul nu! Älskar dig och kommer sakna dig så otroligt mycket!<3 Men ha det as kul nu och shoppa!! Hoppas flyg resan går jätte bra, det gör den säkert!:D:)

Stan och Halloween!

Hejsan! Dålig upopdatering idag, förlåt! Men har vart i stan idag med Amanda, Hanna, Julle, Victoria, Victoria, Desse, Andrea, Melinda och Moa! Det var jätte kul! Ett så stort tjejgäng också, älskar er! Det var iaf jätte mysigt och jätte kul! Vi kollade på kläder till halloween, gick in på bla Buttericks, den andra maskerad affären nästan vid Buttericks och Chock! Köpte inte nån kostym, köpte mat och dricka och ett par lösögonfransar, hittar inte mina hemma? Ska kolla nån gång mer här hemma! Nu gör jag inte så mycket, funderar på vad jag ska ha på mig på fredag när jag ska fira Halloween hemma hos Julle! Hmm... Blir nog bra hoppas jag!
Gald Halloween eller vad man söger föresten! Det är väl halloween idag, alla hellgonna på lörsdag och själarnas dag eller något på söndag? (Konfirmation skills? Näerå...) Haha okej jag har ingen aning men jaja!
Nu så gör jag som sagt inte så mycket! Så ja ska väl fortsätta med det? Haha! Puss puss!
Några bilder från idag!:D:)
Haha på Butterick! Satte en där, haha!

Söndag

Så här ser det troligt vis ut senare för mig! Haha!;):)

30 Oktober!

Hej! Förlåt att jag har uppdaterat så himla dåligt! Men igår då! Träffade Amanda en stund på dagen, det var jätte kul! Annars tror jag inte att jag gjorde så mycket. Sen på kvällen igår så åkte jag in till stan med Amanda, Victoria, Victoria, Melinda och Andrea! Så gick vi av vid bergakungen och skulle ta ut biljetterna till Abduction, men så hade det blivit fel bokning så vi tog ut våra biljetter som vi hade reserverat också till Breaking Dawn(Part 1)! Asså åh! Fattar ni? Är så himla glad längtar jätte mycket haha  kommer bli as kul att se den har längtat as mycketo ch längtar nu haha! Så istället så gick vi till Mc Donald's och åt, sen till Frank's Coffee och fika! Jätte mysigt och kul, tackf rö igår tjejer! Sen åkte vi hem oså!

Sen idag så har jag vart på gudstjänst med någar kompisar, det var väl helt okej! Sen kom mamma och hämtade mig där så pkte vi till Frölunda Torg och så köpte vi lite saker och fikade oså, sen hem, och nu är jag hemma och gör inte så mycket alls! Bloggar mer sen!:):)
Bilder från igår!:):)

Lördag den 29 oktober!

Hej bloggen!!
Igår så bloggade jag ju typ ingenting, i'm sorry for that... Men igår kväll så myste jag och syrran och Hanna med godis och massa bra filmer (En med Ashley Tisdale, och sedan Lejonkungen 2, åh så bra!!), våra föräldrar var nämligen på resurang med några nadra par osv, men det var mysigt!

Sen idag så vaknade jag väckte mamma mig först halv nio typ för jag hade sagt att hon skulle väcka mig när alla hade gått förutom jag. Sen så somnade jag om med en gång typ och vaknade klockan kvart i tolv! Jätte skönt, brukar inte sova så länge och verkligen inte när jag inte somnade så jätte sent igår. Typ. Men ah det var rätt skönt iaf men lite jobbigt sen när man vaknar klockan snart är tolv, åh jobbigt tycker jag! Haha... Men iaf! Det är lördag idag jätte skönt! Så ska kanske träffa Amanda snart, och senare så ska jag på bio med massa goa tjejer! As kul!

Ha en fin lördag, eller fortsätt ha det, haha. Puss!♥

Har verligen kollat men vet inte vilken bild jag ska ta? Haha får bli denna från smögen förra sommaren med fotbollslaget, när vi var på cup/läger där! Det var as kul ich så vann vi hela cupen! Vi är bäst!:D<3


Robert Pattinson

Hej! Är ganska ledsen/sur nu.... Asså går in på Kenzas och SÅKLART så har hon vart på en presskonferens och sett Robert Pattinson och Ashley Green eller nån som jag också tror är med i Twilight, det var säkert massa folk där och Kenza sa att hon inte ställde nån fråga tror jag men att dom hade svarat på frågor osv, men tror inte att hon hade träffat honom lite mer enskilt eller vad man ska säga... Men grejen är! Att det också var på Grand Hotell i Stockholm där jag var på förre helgen eller nått!!!! ASSÅ ÅH! Jag älskar Robert Pattinson han är en av mina favorit skådespelare och så missade vi han! Och Britney Spears som också b offer på hotellet samtidigt. Menar inte att detta inte var jätte kul för Kenza oså haha det är ju bara kul för henne men är ledsen att missade detta, vet inte om jag hade kunnat gå på den grejen men kanske iaf kunnat se han. Haha började typ gråta lite förut. Haha inget alls nästan men ja... Hehe var bara tvingande att skriva/säga detta! Haha... Är hemma nu btw! Hörs sen haha!:)


Höst loooov!!

Hejhej!! Måste skynda mig!!! Men det var kul i skolan idag, gick bra! Och så kom Krille! Sjuk kul!:D Han har ju flyttat till sweitch...:( Men måste verkligen för ska åka och hyra film osv nu! Och det är ju lov nu också! Höst lov wiho! Detta lovet ska bli grymt kul! Synd bara att Amanda är borta en stor del på det...:(
Här är jag nu! Ska sätt apå mig en kofta och lite och sen kila iväg, vi hörs!! Lite dåliga web cam foton men jaja.

Haha;)


Dagens

Dåliga web cam bilder jag vet...


TORSDAG

Hej på er!! Hur mår ni? Jag mår bara bra! Skolan idag gick jätte bra, sen hem, och snart så ska jag på konfirmation! Det ska nog gå bra:):) men lite tråkigt att många inte kommer, och Victoria Odehn krya på dig:)!

Så ska väl försöka fixa nått inlägg till eeeer! Hehe... Puss c y!

Rosa Bandet Galan

Hej igen! Ska sätta på tvn nu och kolla på Rosa Bandert Galan på tv tre nu! Gör det ni med!! Bidra också med en summa om du har möjligheten!


When life gives you a hundred reasons to cry, show life that you have thousand reasons to smile.


-

Bilderna har jag tagit från weheartit.com.

Bernaps

Hej!! Skolan idag var jätte bra!:D Svenska ''provet/läsförståelsen'' gick också bra! Sen efter skolan bestämde jag och Amanda, Victoria och Victoria att åka til Bernaps och fika! Mysigt! Så gick jag och Victoria O hem till mig och jag hämtade pengar och så gick vi och mötte Victoria K och Amanda vid busshållplatsen! Så åkte vi till Bernaps och fika osv!:D Jätte mysigt och kul! Jätte gott också!;) Sen till en fin butik mittemott och köpa nån godisbit sen till busshållplasen där och sen hem! Kom hem för tio minuter sedan!:) Och vi slutade tio i fyra idag eller nått? Jaja. Men har iaf haft en jätte mysig dag! Snart ska jag äta lite middag fast är väldigt mätt nu men ja, och sen får jag se! Har roliga grejjer framför mig(oss) nu iaf!:D Haha!

Men vi ses! Puss!

Söta tjejer! (Förlåt Victoria O, bilden på dig blev as suddig? Man såg inte nått typ...! Men du är söt du med!;))


Coffee anyone?



Alla bilderna har jag tagit från weheartit.com.

25 oktober!

Hej!! Idag i skolan var det bra! Kul! Sen hem, sen gick jag nästan direkt till Amanda!:D Vi gjorde inte så mycket utan va inne lite på datan och hade kul ba! Sen så körde hennes pappa oss till tennisen, snällt!:) Så spelade vi tennis med resten av tjejerna och sen såkom jag hem för typ tjugo minuter sedan!:D Det var jätte kul hos Amanda och tennisen var också jätte kul!:D

Nu så ska jag... Vet inte! Men ska kolla en grej på hjärntorget på datan och sen ah.

Puss!


Haha åh! Amanda du är jätte fin men hoppas det var ok att jag la ut den haha... Nämen haha hur ser jag ut?;) Bilden är tagen förra sommaren!♥:) Älskar dig!

New shoes!

Japp, här har ni mina nya skor! Jag själv älskar dom!:D




Måndag!

Hej på er! Skolan idag var jätte bra! Det var kul!! Sen så gick jag hem, och så åkte jag mamma och Vendela efter en liten stund till Frölunda Torg! Så gick vi runt där och kollade i affärer och köpta lite grejjer, fick ett par skor av mamma!:) Sen så åt vi på Mc Donald's, gott! Och när vi stog i längst fram och beställde på på Mc Donald's så står Emil Elton som är med i Idol bredvid oss och betäller! Så kollar jag på han och då kolalr han redan på mig så mlter vi våra vlickar! Hahaha... Gölli göll va?;) Sen så kollade vi i några affärer till osv osv, sen hem, nu är jag hemma då haha. Och ja! Hoppas att ni också har haft en bra måndag! Jag och Mandi blev klara med våra gråa ''hoodies'' (koftor) i slöjden idag! Kul!

Så ja.... Ska väl inte göra så mycket mera idag! Har nog lite math to do tills imorgon!
Så ja! Ha det så bra! Puss!:)

Bild på mig från i somras!

Söndags mys

Gossip girl nu på tv! Och sen Awkward på tv...  Hehe.. Söndags mys.

Fyra bilder från i fredags!

Här så kommer fyra bilder från i fredags tagna från Vickans blogg! Hoppas att det var okej!:)♥


Helgen!

Tja!! Söndag idag! Förlåt mig att jag inte har bloggat på nått dygn... Vet inte varför igentligen! I'm sorry guys...:(
Men igår då! Gjorde inte så mycket, Hanna kom senare på dagen vi fixade lite med mom and sis i stallet med hästen, åt middag, åt godis och såg på Allt för min syster på tv på kvällen! Jag och mamma började gråta... Asså den är så himla fin och sorglig!!<3 Idag då, Hanna sov här inatt! Mys!:)<3 Jätte kul och mysigt!

Så idag så åkte jag, Hanna, Vendela och mamma till slottskogen och så träffade mamma hennes kompis och så tog dom en promenad så gick vi andra runt och kolla på några djur osv, sen så fikade vi alla förutom mammas kompis! Jätte gott och mysigt! Nu har hanna gått för typ en timma sedan, så sitter jag är och ja gör inte så mycket! Datan och tv! Och lycka till nu mitt gamla goa lag! Hovås billdal f-97! Ni spelar ju final snart! Lycka till tjejer!!

Imorgon så är det i skola igen, det ska bli lite kul faktigst! Haha. Ha det bra! Puss!

 


Mina mobilbilder!

Här kommer massa bilder från igår från min mobil! Och just det, förlåt att jag inte bloggad enånting igår men ni kanske förstog att jag inte hann det!:)

Tjejmiddagen igår!!

Hej! Tjejmiddagen i går var sjukt kul!!:D:D DEn blev jätte lyckad tyckte både jag och Moa!:D Moa kom till mig igår vid kvart i fem, så fixade vi allting, och fixa oss själva! Och sen typ tio över sex så ringde eller knacka det på dörren. Jag ba, DOM KOMMER NUUUUUUUUU!!!! Moa ba VAAAAAAAAAA? Jag blev typ lite hysterisk och så kollar jag i fönstret så är det bara mannen som leverade pizzan.... Pjhu! Så fick vi 10-11 pizzor! Haha! Sen så kom dom! Alla förutom fem tjejer tror jag det var som skulle komma lite senare! Så fick alla fördrinkar och så pratde vi osv!:D Sen åt vi, snackade vi och skrattade!!! Pratde lite gamla minnen en stund, sen så kom resten! Då fortsatta allting osv! Det var jätte kul och så dansade vi!! Haha det är så himla roligt, vi sjung och dansade så mycket att jag blev så hes sen asså! Och så år vi efterrätt och massa osv, jag tyckte det var jätte roligt iaf, och jag vet att Moa också tyckte det och deet kändes som att tjejerna också hade det!:D Så tjejer, tack för att ni kom och ni som hade presenter, tack så jätte mycket dom var jätte fina!:D<3
Nu så kommer bilder från min system kamera!!:)

Haha gott med pizza!
Nu kommer bara några få bilder på mig från när allla hade gått hem!
Haha typ en outfit bild mitt i allt? Haha.

Kan inte blogga Färm mobilen

Så bloggar från ipaden nu! Men kom hem från konfirmationen för ett tag sedan, det var kul!:) Sen jag har kommit hem har jag ätit sushi! Gott! Snart kommer Robinson på tv! Riktigt kul tycker jag! Mys! Sen så ska jag gå igenom engelskan och ja. Men vi hörs okej, men tror tyvärr inte att jag kommer att kunna blogga så mycket imon för det är ju skola och på kvällen min och Moas tjejmiddag men vi får se!:D Hej då! Puss!


PICTURES



- Jag tog dom hära bilderna från Weheartit.com!:)

Greys later

Hej igen! Tänkte bara slänga in enn snabb update! Klockan nio så kommer Grey's Anatomy så då ska jag mysa till det! Och sen efter det så kommer Body Of Proof! Kul! Har nu typ kollat på några intervjuer och muikviedor på youtube... Åh! Man vill bara bli känd film skådis och göra filmer hela tiden! Haha jag vill verkligen det! Men iaf, vi ses! Puss!

Bild på mig i från i somras!

Några mobil bilder från Stockholm!



Vilken fin utsikt från tåg fönstret va?:)

SKÖN ONSDAG

Hej! Förlåt att jag inte har bloggat idag! Bad style...:( Men har faktigst inte hunnit! I skolan var det en jätte skön dag! Först en lektion, sen åkte jag och några goa tjejer till stan och åt sushi!! Det var jätte gott och kul!:D Sen gick vi från sushin till naturhistoriska museet! Där vi fick en guid och då en guidad tur och så pratade vi om djur, sklett osv! Sen när vi gick runt själva lite i slutet så var det ju bara så himla sorgligt... Alla stackars djur och så! Är verkligen en djurvän! Absolut!!

Sen så åkte vi hem med bussen, sen så kom jag hem och gjorde lite läxa osv, sen så åkte jag och mamma och mötta Moa och Helen vid Kvantum och så gick vi in och handlade till min och Moas tjejmiddag på fredag!:) Eller jag och Moa gick ju mest för oss själva men ja. Jätte kul var det och ska det bli!:) Sen åkte vi hem till oss själva, och då gjorde jag mer Engelska läxa... Prov på fredag neeeejtack... Sen så åt jag middag precis och nu sitter jag här igen! Haha.

Nu så kommer lite mobilbilder från idag!:)

Fina väner i en fin stad! Haha.


Denna bilden är från när jag och Moa handlade!:)

Tennis!

Hej! Kom hem från tennisen för ca en halv timma sen och det var jätte kul på tennisen som alltid!:D Sen efter har jag ätit middag och så! Ikväll kommer Despan(Desperate Houswifes)!! Yeey!

Rätt ny tagen bild på mig från mobilen!:)


Hemma

Hej hej! Hade en ganska skön skoldag idag! När jag skulle öppna dörren sen när jag hade kommit hem så gick det inte, trodde nämligen att min syster va hemma hon skulle va det, men fick låna Vickand telefon och ringa och sen så skulle jag gå till mammas jobb(inte så långt härifrån) eller jag skulle ta bussen så började gå till busshållplatsen men mötte Vendela min syrra och två av hennes tjej kompisar på vägen! Tur! Så hon hade ju en nyckel oså! Nu är jag här! Ser på One Tree Hill på tv!:) Och klockan fem börjar min tennis träning! Så dyr ska bli jätte kul!!:D

Google bild!


Ensam mamma söker

Hello, ser på Ensam mamma söker nu, och sen blir det 2 1/2 men!:D Idag då! Har inte gjort så mycket alls faktigst, skolan, hemma... Ja! Fick tillbaka två prov i skolan och det gick faktigst bra på båda!:) Sen så har jag också gjort matte läxa hemma, ätit, vart inne på datan och sett på tv osv! Ha en fin måndags kväll nu! Puss puss!:D
Google bild...(nej tog den själv? nej...) Men nu är det ju Ashton Kutcher i stället för Charlie Sheen! Tycker det är dåligt men endå bra! Haha.


TACK!

TACK VICKAN! Jag blev veckans blogg hos Victoria!! Sjukt kul, är as glad nu haha! Tack iaf igen, du är bäst!:D
Tror alldrig att jag har vunnit något sådant här haha så det är jätte kul!

NEW WHITE

Okej här kom en ny sak... Köpte den nu i Stockholm och hade på mig den idag också!:)

Stockholm!

Hej!! Förlåt att jag inte bloggat sen jag kom hem igår runt tre! Men vi hade det iaf jätte kul och mysigt i Stockholm!:D Shoppade, åt på caféer och resauranger, och var på hotellet osv! Vi bodde på Grand Hotell, och samtidigt som vi var där i fredags eller lördags så tror vi eller nej det var nog så att då bodda Britney Spears också där! Samtigt som oss! Haha så det var lite coolt, men vi såg henne inte tyvärr! För hon skulle ju göra en konsert då nångång tror jag!:):) Köpte lite saker, får se om jag visar det tror jag nog inte, kommer nog på outfits!:D

Nu så kommer bilder från Stockholm!:D


Japp! Här var några bilder från system kamean från helgen nu då i Stockholm! Vi hörs!

Guestblogging

Heeeej! Amanda här, tänkte slänga in ett inlägg medans Isabel och Hanna just nu är i Stockholm som ni säkert har märkt? Hoppas det är okej att jag skriver ett inlägg Isa? Hoppas det hehe..

Iallafall, Amanda heter jag och går i Isabels klass, har även gjort hennes design osv, och just det! Isabel, jag satte in headern igen eftersom den har försvunnit! Ring mig när du ser detta om du har tid osv need to talk.
Isabel bad mig iaf skriva några inlägg medans hon är i sthlm och gottar sig, så jaa, har nyss ätit middag och ska fixa några inlägg på min blogg (HÄR) och sedan mysa till det eftersom det är fredag? Skööööööööönt! Haha okej, detta inlägget blir på tok för långt nu känner jag, så vi hörs kanske lite senare eller? Hmm, får se, annars får ni ha en jättejättebra fredagkväll så uppdaterar Isa såfort hon kan tror jag!

Min faaaaavorit♥

På tåget till Stockholm!

Tja! Sitter på tåget nu på väg till Stockholm!:D Har ätit en macka och lite godis och druckit en varmchoklad!:) Gott! Jag har också nästan precis nu läst klart Frida tidningen och så! Och vi har väl åkt i några timmar så det är väl en liten stund kvar nu! En timma kanske? Nej, jag vet inte.Men när vi kommer fram så tar vi väl kanske nån taxi eller något till hotellet och kanske går sedan ut på stan eller badar i poolen som finna på hotellets spa tror jag? Och så kanske vi går ut ikväll och äter eller nått eller jag vet inte men vi hörs! Puss!(Ha det så kul i skolan nu ni som läser detta haha!;))


Stockholm imorgon!:D

Hej igen! Såg precis klart på Robinson med familjen nu. Åh det är så himla bra, älskar det också! Är värsta Robinson fanet haha!;) Men imorgon så åker jag till Stockholm!:D Det ska bli jätte kul! Jag och min familj, Hanna och deras familj och mormor och morfar, fast inte min eller Hannas pappor följer med! Men det ska iaf bli jätte kul och mysigt! Lite shopping och sånt dära!:) Så uppdateringen blir nog inte den bästa, ska se om Amanda kan göra något gästinlägg eller så kanske jag bara gör några mobilinlägg under den tiden då jag är borta! Åker i morgon på morgonen sen så kommer vi hem på söndag igen! Så ni får ha det så jätte bra så länge så hörs vi! Puss!

Är med och tävlar om att bli veckans blogg!

Ja jag har ju glömt av att berätta att jag är med och tävlar om att bli veckans blogg hos Victoria http://andaras.webblogg.se/ ! Hon är en fin vän till mig som är jätte snäll och har skit rolig humor!! Haha hon är verkligen en as glad tjej som man typ alltid skrattar med haha! Och snygg är hon också!;) Var med ni med!:)


Todays facelook



Så! Nu går jag snart iväg till busshållplatsen och träffar några vänner och tar bussen tillsammans till konfiramtionen! Ska bli kul! Ha det bra!

Bilder!

Hej! Förlåt att jag suger på att uppdatera!:( Det ska det allt bli ändring på!:D Igår så åt jag och min familj middag och Moa och hennes familj! Det var jätte mysigt och kul som alltid! Tog med mig min system kamera så tog också ganska många bilder! Här kommer några av dom!:)



Hahaha lana cod! Haha nej det var faktigst första gången jag körde, men jag ägde!!! Haha...(Det är Simon, Moas brosars spel haha!;))


Har för mig att denna bilden var helt oredigerad, jo det var den, och fattar ni vilken SJUK utsikt/solnedgång det var eller! Så himla fint var det vi bara sprang ut och tog en massa bilder!;)


Fina fina Moa!:)


Utsikten blev sedan så finatt vi var ju bara tvunga att gå upp nästan längst upp på berget och kolla och ta bilder! Asså det var verkligen helt sjukt vad fint det var! Finare i verkligenheten än på bilderna! Tog typ massa bilder i huvudet också haha!;):)


Haha, jag älskar dig Moa!

Så! Det tog en ganska lång stund att lägga in alla dessa bilder och skriva lite text och så så hoppas att ni blev nöjda haha!:D;) Puss!


Desperate Houswives!:D

Hej!! Kom hem från tennisen för en timma sedan ungefär, det var jätte kul som alltid!:D Kl nio i kväll så kommer Despan! Så sjukt kul har längtat hela veckan haha! Bästa serien utan tvekan! Haha! Asså min högra hand är typ trött eller nått efter tennisen! Är typ jobbigt att skriva nu haha... Ha det bra! Puss!

Google bild.:)


Monday

Hej!! Måndag idag! Har den vart seg? Eller grym? Eller ok? Okej ni fattar nog... Men snackar med Amanda i telefon nu:D najs. Har pluggat matte ett tag nu och har faktist ganska mycket denna veckan.. Bla So och Franska... Men det ska nog gå så bra så! Igår var jag också på gudstjänst! Håller ju på att konfimera mig! Men det är faktigst kul tycker jag! Gudstänsten igår var iaf jätte mysig, och väldigt fin och rörande. Ha de bra nu!!!
Lite såhär såg jag ut idag.

SOLNEDGÅNG

För några dagar sedan så var det värsta fina solnedgången hos mig! Så jag och Vendela stog som världens töntar på framsidan och fotade solnedgången haha... Men den var ju så himla fin!

Helt oredigerad bild tagen med min systemkamera, visst var det fint? Jag vet.


Den här bilden är då också tagen med min systemkamera då, men den är lite redigerad, men jag tyckte det var jätte fint haha!


Frukost/brunch i stan

Imorse typ så åt frukost i stan idag med mamma och sis, eller brunch var det faktigst. Ska träffa Emma snart! Puss.

Detta plus ganska mycket mer åt jag haha! Gott!


Fredag!

Fotorna på mig är tagna idag för inte så länge sedan, med min nya system kamera som jag fick i födelsedags present! Fyllde nu i september!:) Dom är ganska redigerade också haha. Gött med fredag, heeeelg!:D



?

Vart tog min header vägen?:))


Comeback, plus älskade Despan

Tja! Längesedan nu...:( Har iaf haft det jätte roligt denna tiden jag har varit ''borta på en blogg pause''. Har fått många nya minnen denna tiden jag har varit borta och har haft jätte kul haha! :D

Moa och jag under Desirées tjejmiddag för nån/några veckor sedan!:D Hade sjukt kul!


Jag och massa goa tjejer under Melindas tjejmiddag förra lördagen!:D Den var också skit kul!:D


Denna helgen blev dock spenderad på en kyrka för att jag håller på att konfimera mig! Men det är faktigst kul!! Haha det var faktigst ganska kul i helgen! Var där på ett dags läger ganska länge men vi sov då inte över!:)

Nu så har jag precis pratat ganska länge med Amanda i telefon!:D Det var kul haha! Men nu så kommer ju då Top Model på tv så ska stänga av datorn och kolla på det. Sen kommer ju också Desperate Housewives!!!!!!!! Wiho! Har längtat sen det slutade! Min absoluta favorit serie för alltid haha, inget slår den! Har sett det sen jag mindre också alltså typ från verkligen första början, har massa sesonger hemma och så, så när jag fick reda på att detta nog är sista sesongen... Alltså. Jag började verkligen typ gråta, asså tycker verkligen det är jätte hemskt!:( Men ska njuta varje avsnitt nu och ja... Haha ibland när reklamen kommer så börjar jag typ gråta? Asså verkligen gråta haha... Ja, jag vet jag är lite speciell. Men slutstjatat. Hehe... Ska iaf mysa framför första avsnittet för seongen med Despan med bullar som mamma och Vendela(min sis) har bakat idag!:D Det är ju kanelbullens dag idag hallåååååååååå.


Puss

RSS 2.0